Hogyan válasszunk parfümöt

Illatok és márkák bősége. Manapság a piac az illatszerek és a toalettvíz igazán széles választékát kínálja. Hogyan válasszunk olyan parfümöt, amely magával ragad és tökéletesen leírja stílusát? Eligazodjunk együtt az illatok világában, és találjunk egy olyan parfümöt, ami tökéletesen „passzol” hozzád!

Választható könnyűség és súly

Az illatok felosztása általában fő összetevőik és intenzitásuk alapján történik. Általában megkülönböztetünk könnyű és nehéz illatokat.
A könnyű illatok általában frissek, gyümölcsösek vagy virágosak, és a már említett könnyedség érzését idézik elő. Főleg mindennapi viselethez és melegebb időjáráshoz választották.
Az erős illatok általában intenzívebbek és kifinomultabbak, ideálisak esti alkalmakra vagy hűvösebb évszakokra. A pézsma, a fűszerek, a bőr és a fa gazdag jegyei jellemzik őket. Az ilyen összetevőket tartalmazó illatok érzékiek és titokzatosak lehetnek. A megfelelő parfüm kiválasztásának módja nemcsak az Ön személyes ízlésétől, hanem az alkalomtól és az évszaktól is függ, amelyre a parfümöt szánják.

3_1

A parfüm három fő összetevője

A parfüm összetétele három részből áll. Az első a "parfümfej", amelyet azonnal megszagolunk, és amely segít meghatározni az illat fő karakterét, például virágos vagy gyümölcsös. Egy idő után megjelenik a "parfüm szíve", amely néhány perccel az alkalmazás után alakul ki, és több órára meghatározza az illat fő karakterét. A kompozíciót a "parfüm alap" zárja, melynek illata a legtartósabb, és akár órákig, akár napokig is eltarthat, keveredve az egyes egyedek természetes pézsmájával.

Könnyű illatok citrusos, gyümölcsös és virágos jegyei

A virágok bódító illata és a citrusfélék friss tónusa. Biztosan emlékezni fog, milyen jó illata van! Ezek a parfümök tökéletesek azoknak a nőknek, akik a természetességet és a könnyedséget részesítik előnyben a hétköznapokban. Viselőik általában aktívak, társaságkedvelőek, nyitottak és barátságosak. Tökéletesen kiegészít minden hétköznapi és kötetlen ruhát, jól passzol a nyári ruhákhoz, farmerekhez és sportruházathoz. Alkalmasak mindennapi viseletre és társaságba is.

6

A Julvien illat minden nő számára ideális, aki szeretné hangsúlyozni gyengédségét és ártatlanságát, ugyanakkor rámutatni egy bizonyos kötekedésre és érzékiségre, amit finoman elrejt.

5

A Grandeza illat fő jellemzői a fiatalság és a vitalitás. Mindkettő csak olyan gondolkodásmód, amelyet ez az illat csodálatosan támogat!

Az illata fás, fűszeres és keleties

A spektrum másik oldalán nehéz illatok találhatók. Ideálisak azoknak a nőknek, akik nem félnek felhívni magukra a figyelmet, és szeretnék kifejezni erős és magabiztos természetüket. A választott parfüm gyakran tükrözi élettapasztalataikat és kifinomult ízlésüket. A keményebb illatokra jellemző fás, keleties és fűszeres jegyek minden formális viseletet, estélyi ruhát és luxus táskát kiemelnek, kifinomultan beleépítve egy kötetlen öltözékbe. Titokzatosság, vonzerő és személyes báj – pontosan ezt rejtik magukban azok a nők, akik szeretnek nehezebb illatokhoz nyúlni.

7

A keleti szantálfa a legcsábítóbb lehetőségek benyomását hagyja. A Ginevra parfüm érzéki és tüzes illata új függősége lesz!

4_1

Egy addiktív, virágos-gyümölcsös variáció fás-keleti aláfestéssel. A Bela parfüm mindennapi használatra, de ünnepi alkalmakra is alkalmas.

Reméljük, hogy ez a cikk segít a parfüm kiválasztásában, és megtalálja azt, amely az első illattól elbűvöl, és tökéletesen megragadja egyedi stílusát.

Kínálatunkban francia esszenciákból származó parfümöket talál - ikonikus illatok ihlette parfümöket. Boldog választást!